امروز دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۷

تازه ها

تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ساعت ۰۴:۵۰ | کد خبر : 9667
چاپ

سرکشی و نظارت کارشناسان دامپزشکی بر عرضه فرآورده های دامی

50 هزار نفر ساعت بر مراکز تولید و توزیع فرآورده های خام دامی نظارت کردند.
50 هزار نفر ساعت بر مراکز تولید و توزیع فرآورده های خام دامی نظارت کردند.

 

سرکشی و نظارت کارشناسان دامپزشکی بر عرضه فرآورده های دامی

50 هزار نفر ساعت بر مراکز تولید و توزیع فرآورده های خام دامی نظارت کردند.

بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر کل دامپزشکی استان گفت: کارشناسان اداره کل دامپزشکی در 7 ماهه سال جاری بیش از 56 هزار مورد بازدید از مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی شامل قصابی ،مرغ فروشی ، ماهی فروشی، رستوران ها، سردخانه ها و ... داشتند که به طور میانگین 50 هزار نفر ساعت جهت انجام بازدیدهای مورد نظر در این خصوص ساماندهی شدند و به مناطق مختلف در سطح استان عزیمت و سرکشی نمودند .

دکتر مصطفی کنارکوهی افزود:  همچنین در این مدت، اکیپ های کارشناسی دامپزشکی مستقر در کشتارگاههای دام و طیور، 280 هزار رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاههای دام و بیش از 12 میلیون قطعه مرغ زنده و کشتار روز را در کشتارگاههای طیور مورد بازرسی و نظارت قرار دادند .

وی ادامه داد:  استان خوزستان دارای بیش از 2 هزار واحد صنفی عرضه فرآورده های خام دامی می باشد که به صورت روزانه مورد بازرسی و نظارت کارشناسان ادارات دامپزشکی شهرستانها قرار می گیرند .

 

 

 

 

 

نظرات کاربران

  • پربازدید هفته
  • ماه
  • سال
خطا در دریافت اطلاعات

اوقات شرعی

نظرسنجی

طراحی سایت را چگونه ارزیابی میکنید ؟