امروز جمعه ۲۳ آذر ۱۳۹۷

تازه ها

تاریخ انتشار : سه شنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۷ - ساعت ۰۳:۰۷ | کد خبر : 9336
چاپ

افزایش تولید گوشت و شیر در خوزستان

بیش از یکصدو نود هزار تن گوشت قرمز و شیر در استان تولید شده است.
بیش از یکصدو نود هزار تن گوشت قرمز و شیر در استان تولید شده است.

 

افزایش تولید گوشت و شیر در خوزستان

بیش از یکصدو نود هزار تن گوشت قرمز و شیر در استان تولید شده است.

بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان : معاون بهبود تولیدات دامی سازمان گفت: میزان تولید شیر در6 ماهه ابتدایی سال جاری 169 هزار و 190 تن بوده که نسبت به سال گذشته 4 و 7 دهم درصد افزایش داشته است.

محمد مشکورزاده افزود: گاوهای دو رگ با 40 درصد تولید شیر استان بیشترین سهم تولید را برعهده داشتند و بعد از آن گاومیش با 18 درصد در رتبه بعدی قرار دارد.

وی ادامه داد: همچنین در این مدت  21 هزار و 370 تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به سال گذشته 2 و یک دهم افزایش را نشان می دهد.

مشکورزاده اظهار داشت: در تولید گوشت قرمز گوسفند با 33 درصد و گاو دورگ با 23 درصد بیشترین نقش را داشته اند.

وی اضافه کرد: گاو اصیل بومی ، گاو بومی، بز و شتر از دیگر منابع تولید کننده شیر و گوشت قرمز در استان می باشند.

نظرات کاربران

  • پربازدید هفته
  • ماه
  • سال
خطا در دریافت اطلاعات

اوقات شرعی

نظرسنجی

طراحی سایت را چگونه ارزیابی میکنید ؟