امروز يكشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸

تازه ها

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ساعت ۰۵:۲۵ | کد خبر : 10838
چاپ

افزایش تولید شیر و گوشت در خوزستان

گاوهای دو رگ و گوسفند در تولید شیر و گوشت قرمز استان نقش پررنگی داشته اند.
گاوهای دو رگ و گوسفند در تولید شیر و گوشت قرمز استان نقش پررنگی داشته اند.

افزایش تولید شیر و گوشت در خوزستان

 گاوهای دو رگ و گوسفند در تولید شیر و گوشت قرمز استان نقش پررنگی داشته اند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان گفت: در سال جاری 342 هزار و 210 تن شیر در استان تولید شده که نسبت به سال گذشته 4 و 7 دهم درصد افزایش داشته است.

محمد مشکورزاده افزود: تولید گوشت قرمز نیز در سال جاری 43 هزار و 24 تن بوده است که نسبت به سال پیش 2 و یک دهم درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: گاوهای دو رگ با 40 درصد تولید شیر استان بیشترین سهم تولید را بر عهده داشته اند و پس از آن گاومیش با 18 درصد در رتبه بعدی قرار دارد.

مشکورزاده اضافه کرد: در تولید گوشت قرمز، گوسفند با 33 درصد نقش مهمی در تولید گوشت قرمز استان ایفا کرده و گاو دو رگ با 23 درصد در مقام دوم تولید گوشت قرمز می باشد.

وی تصریح نمود: گاو اصیل ، گاو بومی، بز و شتر از دیگر منابع تولید کننده شیر و گوشت قرمز در استان می باشند.

 

 

 

نظرات کاربران

  • آخرین اخبار
  • پربحث ترین اخبار
  • پربازدید هفته
  • ماه
  • سال
خطا در دریافت اطلاعات

اوقات شرعی

نظرسنجی

طراحی سایت را چگونه ارزیابی میکنید ؟