امروز يكشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸

تازه ها

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ساعت ۰۵:۱۹ | کد خبر : 10836
چاپ

تغییرات رژیم غذایی و استرس عامل بیماری آنتروتوکسمی در دام ها

بیش از 4 میلیون دز واکسن آنتروتوکسمی در استان توزیع شده است.
بیش از 4 میلیون دز واکسن آنتروتوکسمی در استان توزیع شده است.

 

تغییرات رژیم غذایی و استرس عامل بیماری آنتروتوکسمی در دام ها

بیش از 4 میلیون دز واکسن آنتروتوکسمی در استان توزیع شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت:بیماری آنتروتوکسمی یکی از بیماری های رایج در بین گوسفندان می باشد که به دنبال تغییرات رژیم غذایی دام ها و استرس به وجود می آید.

دکتر رضا اسدی افزود: همزمان با تغییر فصل و برای پیشگیری از بروز بیماری آنتروتوکسمی در دام ها و جلوگیری از تلف شدن آنها، دامداران باید در تغذیه و جیره دام ها مدیریت داشته باشند تا دام ها بر اثر پرخوری تلف نشوند.
وی یکی از موثرترین روشهای دیگر پیشگیری از این بیماری را واکسیناسیون دام عنوان کرد و تأکید کرد: در همین راستا طی 11 ماه گذشته 4 میلیون و 986 هزار دز واکسن جهت پیشگیری از بیماری آنتروتوکسمی در سطح استان توزیع شده است

اسدی اضافه کرد: دامدارانی که دام های آنها به صورت چرای آزاد تغذیه می شوند، باید قبل از جابجایی مرتع نسبت به واکسیناسیون دام ها علیه بیماری آنتروتوکسمی اقدام کنند.

وی تصریح نمود: با اجتناب از تغییر سریع جیره غذایی، جلوگیری از پرخوری و واکسیناسیون به موقع دام ها می توان از بروز بیماری آنتروتوکسمی به راحتی جلوگیری کرد.

 

نظرات کاربران

  • آخرین اخبار
  • پربحث ترین اخبار
  • پربازدید هفته
  • ماه
  • سال
خطا در دریافت اطلاعات

اوقات شرعی

نظرسنجی

طراحی سایت را چگونه ارزیابی میکنید ؟