کشت چغندر قند پاییزه ،یک بنگاه تولیدی
مجری طرح چغندر قند کشور گفت: کشت چغندر قند پاییزه یک بنگاه تولیدی است و ما پیگیر ایجاد ظرفیت های صنعتی در خوزستان هستیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مجری طرح چغندر قند کشور در جلسه هماهنگی کشت چغندرقند پاییزه با اشاره به کشت این محصول مهم از دیرباز در استان گفت: در حال حاضر به دنبال افزایش قیمت چغندرقند نیستیم و به دنبال افزایش تولید می باشیم.
پیمان حصادی با اشاره به اینکه به مناطق جدید کشت چغندر قند پاییزه 50 درصد یارانه تعلق گرفته است افزود: خوزستان نیز جزء این مناطق محسوب شده است .
وی ادامه داد: با تمام قوا به دنبال ظرفیت سازی از جمله افزایش تعداد کارخانجات در استان خوزستان هستیم ودر حال حاضر بزرگترین مشکل حمل و نقل این محصول می باشد.
حصادی اضافه کرد: زمانی که چغندر قند در 5 هزار هکتار کشت شد در هر سه دقیقه به یک کامیون نیاز بود و در حال حاضر با وجود کشت در سطح 15 هزار هکتار در یک دقیقه دو کامیون لازم است و بدین منظور باید در بدو کشت با شرکت های حمل و نقل قرارداد منعقد شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 92 هزار یونیت جهت سفارش بذر چغندر قند پاییزه ثبت شده اظهار داشت: یکی از مشکلات مهم مزارع چغندر قند تراکم نامطلوب در مزارع می باشد.
وی تأکید کرد: کشت چغندر قند پاییزه یک بنگاه تولیدی است و ما پیگیر ایجاد ظرفیت های صنعتی در استان هستیم.
حصادی با بیان اینکه توصیه تحقیقات ملاک عمل در هر استان می باشد تصریح نمود: 15 رقم بذرچغندر قند پاییزه وجود دارد و استان خوزستان ظرفیت کشت تمامی اسن بذرها را دارا می باشد و کارخانجات باید در هر منطقه به تنوع ارقام توجه لازم را داشته باشند
وی یادآور شد: برای هر هکتار چغندر قند پاییزه 90 میلیون ریال تسهیلات از سوی بانک کشاورزی اعطا می شود .
مجری طرح چغندر قند کشور در پایان تصریح نمود: هیچ مشکلی برای توزیع کود پتاسه و فسفاته جهت کشت جغندر قند وجود ندارد و در چند روز آینده مشکل مربوط به قیمت این کودها مرتفع خواهد شد.
ثبت دیدگاه